én

Bea vagyok könyvelő, webdesigner tanonc és kreatív alkotó. 😀 Mint mindenki én is keresem az életben azt, ami boldoggá tesz, amivel szeretnék foglalkozni. Nemrégiben jöttem rá, hogy “mániám” az, hogy másoknak apró ajándékokkal örömet szerezhessek, legyen ez vásárolt vagy saját magam által elkészített meglepetés.

2014-ben az adventi készülődés alkalmával minden egyes nap megleptem egy ajándékkal a páromat, alig vártam már este, hogy másnap reggel kibontsa a következő napi ajándékát. Készítettem neki saját kezűleg könyvjelzőt, angyalkákat varrtam neki és az angyalkák mind hoztak neki egy kis üzenetet, de vettem neki csokit, Lego-s zseblámpás kulcstartót, és minden olyan hasznos és haszontalan apróságot amivel meglephettem. Egy igazi kihívás volt kitalálni mit vegyek neki, de szerintem megérte, mert így az advent minden egyes napja valóban a várakozásról és a meglepetésről szólt. Így egy kicsit visszakerültünk a gyerekkorunkba, amikor izgatottan vártuk a karácsonyt.

….és ekkor jött a nagy megvilágosodás…

Készíts egy oldalt, ahol az emberek ötletet meríthetnek az ajándékozáshoz!

Tehát mindazoknak szól ez az oldal, akik meg szeretnék ajándékozni szeretteiket. Az oldalon ajándék ötletekkel és kreatív megoldásokkal szeretnék mindenkinek segíteni az ajándék kiválasztásában vagy elkészítésében. De ha csak magadat szeretnéd meglepni és kiélni a kreativitásodat, ahhoz is találsz ötleteket, legyen húsvét, karácsony, ősz vagy tél, velem nem fogsz unatkozni!